torsdag den 8. juli 2010

Denny Wenny

Lookbook er en ualmindelig stor inspirationskilde for mange modetilhængere, og du kender sikkert allerede siden. Hvis man kender en, der allerede har en bruger derinde, kan man modtage en invitation for derefter at blive oprettet som bruger. Så allerede i optagelsen til hjemmesiden er der en hvis lukkethed - og det er desuden også grunden til den enorme hype hjemmesiden har modtaget. Når man er oprettet som bruger kan man poste billeder af sine outfits. Lookbook har strenge standarder for billedekvalitet m.m, som selvfølgelig skal overholdes.
En anden ting man kan gøre - udover at poste billeder af sine outfits - er at hype. Man kan bladre igennem tusindvis af billeder, som folk har postet, og hvis man finder et, som man synes om, kan man hype billedet. Dermed kommer de mest hypede på forsiden.
En anden ting, som hjemmesiden tilbyder - som jeg tror, at ret mange overser - er interviews med nogle af medlemmerne. Her er f.eks. et med Denny Wenny, som jeg personligt synes rigtig godt om. Bedøm selv.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts with Thumbnails